• Meten
  • Analyseren
  • Concluderen
  • Adviseren
man.png
headerfoto1.jpg

Trouble Shooting

Storingen ter plekke opgelost

Ook al doen we er alles aan om machinestoringen te voorkomen, uit de praktijk weten we dat deze zich toch voordoen. Repareren heeft pas zin wanneer u exact weet wat de oorzaak is. Zonder goede analyse is de kans immers groot dat het defect zich opnieuw voordoet. Door Trouble Shooting achterhalen we snel en deskundig de oorzaak van een storing. Onze unieke combinatie van ervaring, kennis en moderne meetapparatuur garanderen een goede en snelle analyse voor een nijpend probleem, een zo kort mogelijke machinestilstand en een buitengewoon kleine kans op herhaling.

Van transiëntmetingen tot lagerschade-analyse

b-1.jpg

Trouble Shooting is een breed en veelomvattend begrip. Als ervaren Trouble Shooters zetten wij alle mogelijke technieken in. Voor het oplossen van uw problemen beschikt Van Geffen Allround Machine Support over een breed scala aan analysetechnieken. Een greep uit onze mogelijkheden:

Naast bovenstaande trillingsmeettechnieken behoren ook Thermografie en Lagerschade-analyse tot de mogelijkheden.

24/7, 365 dagen per jaar. Dat is pas service!

Het gaat vaak mis op de meest ongelegen momenten. Dit vereist een flexibele instelling van de specialisten die u helpen bij het vinden van een oplossing. Van Geffen AMS garandeert u die flexibiliteit: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, dus ook tijdens vakanties. Wat ons betreft is het altijd werktijd.

Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en wij werken conform de ISO normen. Onze specialisten zijn VCA-VOL, NOGEPA, OLF en OPITO gecertificeerd en hebben alle benodigde papieren om snel en veilig ter plaatse te kunnen zijn aan boord van schepen en constructie- en productieplatformen.