• Meten
  • Analyseren
  • Concluderen
  • Adviseren
man.png
headerfoto1.jpg

Over Van Geffen Allround Machine Support

pand.jpg
images.jpeg.jpg

Van Geffen Allround Machine Support is als onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van problemen met machines, fundaties en constructies. Al sinds 1987 verhelpen wij storingen waar anderen geen oplossing voor hebben. Wij zijn als onafhankelijk bedrijf immers niet gebaat bij revisies of de verkoop van onderdelen en nieuwe machines of apparatuur. Als één van de meest gespecialiseerde en ervaren trillingsmeettechniek bedrijven in Nederland staat Van Geffen Allround Machine Support voor hoogwaardige service en kwaliteit.

Van Geffen AMS onderscheidt zich van de concurrentie doordat onze technische dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Eigenschappen die worden bepaald door de mensen die bij ons werken. Al onze technici zijn allrounders en ervaren trouble shooters die weten waar ze over praten en expertise leveren op het gebied van:

Wereldwijd aan de slag

Een snelle oplossing bieden als het erop aankomt. Dit heeft Van Geffen een reputatie bezorgd die tot ver over de landsgrenzen reikt. Zo balanceren we bijvoorbeeld ventilatoren in Taiwan, doen we trillingsonderzoek aan een stoomturbine in Frankrijk, om vervolgens door te reizen naar de olievelden van Abu Dhabi voor het balanceren van een generator. We voeren afnamemetingen uit voor nieuwe machines in Zwitserland en Italië en leveren een belangrijke bijdrage in de offshore wereldwijd.

Van trillingsmetingen en uitlijnen van een dieselgeneratorset op een gasplatform tot trillingsonderzoek aan boord van het grootste kranenschip ter wereld. Aangezien schepen continu in beweging zijn, reist Van Geffen AMS deze schepen achterna en is wereldwijd betrokken bij het predictief en preventief onderhoud van tientallen schepen.

Tegelijkertijd vertrouwen tientallen Nederlandse bedrijven in onder andere de metaal-, papier-, voedingsmiddelen- en chemische industrie op ons voor hun periodieke machine conditie bewaking. Voor verschillende waterschappen monitoren we hun gemalen en we bewaken de machines van Nederlands grootste soepproducent. Daarnaast staan we stand-by als troubleshooters voor één van de grootste energieleveranciers van Nederland voor het optimaal laten draaien van hun machinepark. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Passie voor het vak

Wij meten, analyseren en adviseren. Wereldwijd, op ieder gewenst moment en in alle takken van de industrie. Van Geffen AMS is in iedere vezel een dienstverlenend bedrijf en honderd procent no-nonsense. We doen waar we goed in zijn en waar onze passie ligt. De lijnen zijn kort, de mensen gespecialiseerd, de instelling nuchter, de ervaring groot en de apparatuur hypermodern. Draaiende machines vragen en hebben onze constante aandacht. Daardoor bent u gebaat bij - en zijn wij voor u - de snelle en directe lijn tussen u en uw falende machine.

Certificaten

Wij zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA gecertificeerd. Onze specialisten zijn NOGEPA, OLF en OPITO gecertificeerd en hebben alle benodigde papieren om snel te kunnen afreizen en veilig te kunnen werken aan boord van schepen en constructie- en productieplatformen.

Know-how, ervaring en gevoel

Kent u het kostbare effect wanneer uw machinepark het op het meest ongelegen moment laat afweten? En niemand uw probleem lijkt te kunnen oplossen, laat staan te kunnen of willen helpen omdat het toevallig vakantie, weekend of 1e kerstdag is? Kent u een organisatie die precies uw taal spreekt en alles maar dan ook alles doet om het woord "zorgeloos" in uw agenda te schrijven?

Service

U zult nooit tevergeefs een beroep op ons doen. Want het gaat altijd mis op momenten die niet gelegen komen. Dat vereist een flexibele instelling van de specialisten die u helpen bij het vinden van de oplossing. Van Geffen AMS garandeert u die flexibiliteit: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Dus wat ons betreft is het altijd werktijd.

Van Geffen - oneindig beter in Allround Machine Support