• Meten
  • Analyseren
  • Concluderen
  • Adviseren
man.png
headerfoto1.jpg

Workshops en opleidingen

Kennis delen als speerpunt

Workshop 'Succesvol invoeren van een Condition Monitoringsprogramma'

workshop.jpg

Voorkom niet alleen dat machines stilstaan. Voorkom ook onnodige revisie en behaal zo gigantische besparingen. Deze workshop is een must voor iedere onderhoudstechnicus, hoofd technische dienst en service engineer.

Tijdens de workshop laten wij zien wat nodig is om een machineconditie bewakingsprogramma succesvol te implementeren en optimaal te laten functioneren. Men leert de technische achtergrond kennen en hoort ervaringen en adviezen uit de praktijk. Er worden voorbeelden van bewakingsprogramma's gebruikt uit verschillende industriƫle bedrijfstakken als metaal, papier, (petro-)chemie, voedingsmiddelenindustrie, scheepvaart en offshore.

Bovendien krijgt u een beeld van de enorme besparingen die te behalen zijn als u geen standaardmaatregelen neemt (preventie) maar alert reageert op signalen die tijdig aangeven wat er aan de hand is (predictie).

Opleidingen

opleiding.jpg

Onderhoud in het algemeen en trillingsmeettechniek in het bijzonder zijn zeer specialistische vakgebieden, waarbij kennis alleen verkregen wordt na jarenlange ervaring en scholing. Voor grote bedrijven die wereldwijd werken bieden wij op maat gemaakte opleidingen. Medewerkers leren zelf tussentijdse metingen ter plaatse uitvoeren, waarna wij de data zullen analyseren. Op deze manier kunt u uw machinepark onder onze supervisie optimaal bewaken.

Zo hebben wij voor een gerenommeerd Nederlands bedrijf een compleet 'Self support monitoringsprogramma' opgezet. In de eerste fase werden de wensen en eisen door de klant kenbaar gemaakt. Van Geffen AMS heeft op basis daarvan een compleet pakket aangeboden: van aanschaf van apparatuur tot het gericht opleiden van de betrokkenen. De klant zelf verzorgt de tussenmetingen, waarna de engineers van Van Geffen AMS eenmaal per jaar de metingen uitvoeren. Het analyseren van de metingen wordt volledig door ons verzorgd. De zogenaamde 'opfriscursussen' die in de jaren daarna verzorgd worden, zorgen ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn en blijven van de stand van zaken.