• Meten
  • Analyseren
  • Concluderen
  • Adviseren
man.png
headerfoto1.jpg

Werken bij Van Geffen AMS

Als één van de meest gespecialiseerde en ervaren trillingsmeettechniekbedrijven in Nederland staat Van Geffen Allround Machine Support voor hoogwaardige service en kwaliteit. Eigenschappen die worden bepaald door de mensen die bij ons werken.

Vacature

Project Engineer - Structural Dynamics & Vibrations

Als Structural Dynamics & Vibrations engineer werk je, veelal in teamverband, aan zeer uiteenlopende projecten waarbij het uitvoeren van (FEM) simulaties en het oplossen van machineproblemen centraal staan. Uniek aan deze functie is jouw rol in een multidisciplinair team welke, door de combinatie van een uitgebreid scala aan meet- en analysetechnieken in staat is problemen gedetailleerd in beeld te brengen. Eén van jouw uitdagingen hierbij is het op juiste wijze combineren van (trillings) meetdata met de FEM simulaties voor een uiterst betrouwbare analyse, met als doel de afzonderlijke machineproblemen inzichtelijk te maken en door middel van FEM analyses gericht structurele aanpassingen te engineeren en valideren.
Lees meer...

Vacature

Project Engineer - Engineer 3D-CAD, Scanning en Simulatie

Als Structural Dynamics & Vibrations engineer werk je, veelal in teamverband, aan zeer uiteenlopende projecten waarbij het uitvoeren van (FEM) simulaties en het oplossen van machineproblemen centraal staan. Uniek aan deze functie is jouw rol in een multidisciplinair team welke, door de combinatie van een uitgebreid scala aan meet- en analysetechnieken in staat is problemen gedetailleerd in beeld te brengen.
Lees meer...